Veikkausbonukset ovat etuja tai tarjouksia (esim. ilmaisia vetoja tai bonusrahaa), joita pelisivustot tarjoavat talletuksen yhteydessä. Bonus on yleensä talletusta vastaava prosenttisumma, eli jos talletat vaikkapa 200€ bonuksen ollessa 50%, bonuksesi on tällöin 100€. Ilmaiset tai riskittömät vedot tarkoittavat sitä, että saat talletuksen päälle tietynsuuruisen bonuksen, jolla voit täyttää vetolapun ja koettaa onneasi. https://betsikingi.info

 

Vedonlyöntibonuksiin sisältyy aina kierrätysvaatimus, millä tarkoitetaan sitä rahamäärää, mikä sinun pitää pelata ennen kuin sinun on mahdollista nostaa voittoja pois pelisivustolta. Kierrätysehdot vaihtelevat vedonlyöntisivustoista riippuen. Yleensä ne ovat kuitenkin 4-20 -kertaisia, eli bonusraha tulee pelata niin monta kertaa. Jos esimerkiksi talletat 50€ ja saat bonusta 50€ kierrätysehdon ollessa 10x, joudut pelaamaan ja asettamaan vetoja vähintään tuhannella eurolla. Bonukset ovat suosittuja ja niitä kannattaakin hyödyntää. Näillä bonuksilla voit parantaa oman pelaamisesi tuottavuutta ja jatkossa voit voittaa huomattavasti enemmän hyödyntämällä niitä.

Seuraavaksi ohjeet siihen, miten voit voittaa paremmin:

 

- Älä pelaa muita kuin Single-kohteita, sillä useampi pelikohde nostaa riskiä huomattavasti.

- Älä pelaa turhan suuria kertoimia, vaan etsi pelikohteita, joiden kerroin on 1.5-2.00. Mitä suurempi kerroin, sitä suurempi riski.

- Älä pelaa liian usein, sillä jos pelaat liikaa, et pysty tutustumaan kohteisiin kunnolla.

- Tee kunnollinen taustakartoitus.

 

Veikkausbonuksia löytyy netistä sadoittain, mutta kannattaa suosia suurten ja luotettavien toimijoiden vedonlyöntitarjouksia. Tällaisia sivustoja ovat mm. ComeOn ja Betway. Rahojaan on turha tuhlata sellaisille sivustoille, jotka eivät tarjoa pelaajilleen minkäänlaisia bonuksia (esim. Veikkaus), vaan kannattaa etsiä veikkausbonukset muilta sivustoilta.

 

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

leonjohnston01

Shared Ticket Bins

Pages