E-signering har blivit ett alltmer populärt verktyg i ett samhälle vars utveckling går i rask takt framåt. Kraven blir högre på att processer ska vara smidiga och gå snabbt men självklart att de också ska gå rätt till. En flaskhals i dessa processer är ofta dokument- och avtalshanteringen. Problematiken ligger inte sällan i att alla inte får ta del av relevant material, ändringar sker som parter missar, signeringsprocessen tar lång tid och glöms till och med av i vissa fall. Du förstår säkert vad vi menar; processen är krånglig. Vi har dock några tips och förslag till dig som vill arbeta mer effektivt med e-signering hos Agreedio.

 

Bjud in parterna till e-signering

Slipp långa mejltrådar, oändliga samtalsloggar och brevväxling. När du skrivit klart ditt avtal, protokoll eller annat dokument laddar du upp det och adderar de parter du vill signerar avtalet. Parterna får därefter ett mejl med en inbjudan att signera. Med andra ord krävs det nästan ingen handpåläggning alls från din sida.

Lägg till påminnelser!

To-do listan kan ofta vara lång och det är lätt hänt att några saker hamnar längst ned eller till och med glöms bort och detta är något som vi vill förhindra. Hos oss kan du lägga till påminnelser för datum och tid som du själv väljer. Partnerna som blivit inbjudna att signera får då en påminnelse via mejl om dokumentet ej signerats.

Se vad som gjort (eller inte gjorts)

Det kan kännas jobbigt att vara ihärdig på parterna av flera anledningar och därför har vi gjort det möjligt för dig att se vad som gjorts eller inte gjort gällande det dokument du laddat upp och skickat ut. Du kan bland annat se vilka som fått dokumentet och när, men också vilka som sett dokumentet, vilka som eventuellt signerat och när det skett. På så vis har du kontroll över processen, från start till slut. 

Bestäm ett slutdatum för signering

Att saker och ting görs på ett effektivt sätt är viktigt ur många aspekter, såväl för arbetsbelastningen som för hälsan. Därför gör vi det möjligt för dig att sätta ett slutdatum när dokumentet ska vara signerat, därefter är det inte längre möjligt att signera. Det gör ofta att inblandade parter signerar i god tid vilket är tidsbesparande för din del men ökar också sannolikheten att avtalet faktiskt blir till.

Spara allt på samma ställe

Avtal i högar på ditt arbetsbord, spritt i olika pärmar eller i olika mappar på datorn. Hos Agreedio kan du spara alla dokument på ett och samma ställe och strukturera det i mappar. På så vis kommer du inte att tappa bort någonting!

 

 

 

Agreedio – framtidens e-signering

Vi stolta över att kunna erbjuda dig en lösning som underlättar dina arbetsdagar och som gör livet lite lättare. Är du fortfarande osäker på om e-signering är något för dig? Kanske har du bestämt dig för att prova? Eller kanske har du frågor? Oavsett är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Psst! Om du redan nu vill signa upp dig gör du det enkelt och smidigt här.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

leonjohnston01

Shared Ticket Bins

Pages