De basisprincipes truck Home Paint

 

Het huren vehicle de huisschilderingservice kan ook kosten. Maar als u vehicle strategy curved om het zelf te schilderen, zou u de manner kunnen overwegen; en overweeg de tijd en moeite perish je gaat besteden aan het schilderen truck je huis Schilderijen. Schilderijen

 

 

Je huis is actually je levenslange bezit. En het is actually een kwestie vehicle tijd dat u merkt dat uw huis gerenoveerd moet worden - niet omdat het oud wordt, maar omdat u de behoefte voelt aan levendige kleuren in uw huis.

 

VERF

 

Emergency room zijn tegenwoordig veel soorten verf beschikbaar, sommige geven verschillende oppervlakteafwerkingen, andere zijn ontworpen voor een bepaalde toepassing. Het kiezen truck het juiste verftype lijkt in eerste instantie verwarrend, maar als je eenmaal hebt geprojecteerd welk thema je huis wilt schilderen en uitgezocht hebt welke baan en welke afwerkingen je wilt, is actually de keuze vrij eenvoudig.

 

Speciale verven zijn geïnnoveerd op manner truck verschillende consumenteninzichten en briljante verftechnologie perish specifieke verven voor specifieke behoeften mogelijk maakt.

 

Emergency room zijn verschillende soorten verven perish op waterbasis of op oplosmiddelen zijn gebaseerd en die verschillende afwerkingen produceren perish worden gemeten aan de possession vehicle de glansfactor. "Sheen" is actually een condition pass away wordt gebruikt om de buddy vehicle lichtreflectie truck de verf te beschrijven. Minder glans voor een binnen- of buitenverf betekent dat deze nurse vlekbestendig is actually.

 

- Primerverven kunnen op olie- of waterbasis zijn en worden gebruikt om ongeverfde oppervlakken af te dichten om te voorkomen dat emergency room afdeklakken inwerken. Het juiste kind guide moet worden gebruikt voor het oppervlak dat wordt geverfd - hout, metaal, gips of tegels. Emergency room zijn enkele 'universele guides' beschikbaar die voor twee of meer vehicle deze oppervlakken zijn ontworpen.

 

Het is actually ook belangrijk dat je vóór het schilderen truck je kamer een guide gebruikt. Een guide helpt verf te hechten aan het oppervlak door een even uiterlijk te bieden. Het is actually een should om een guide te gebruiken als u over nieuw hout, kaal hout, gipsplaat of overschilderen over bestaande lichte of donkere kleuren schildert.

 

- Eierschaalverf zorgt voor een zachte en matte glans. Verf pass away zacht en glanzend is actually, ideaal voor uw woonkamers, eetkamers, slaapkamers en holen. Het is actually wasbaar en ideaal voor slaapkamers, gangen, kantoor aan huis en familiekamers.

 

Vlakke verven verbergen imperfecties op wandoppervlakken en spatten goed tijdens het aanbrengen. Vlakke verven zijn de beste keuze voor plastic en aluminium lightweight gevelbeplating die is actually bekrast of gedeukt omdat het imperfecties en spatten nurse verbergt wanneer toegepast.

 

- Halfglanzende verven lijken erg op glanswolken, maar hebben nurse glans. Halfglans is actually ook geschikt voor ruimtes found een hoge luchtvochtigheid (het greatest gebruikt voor kinderkamers) en kan worden gebruikt voor trimwerken en kozijnen. Deze verf zorgt voor maximale duurzaamheid.

 

- Een hoogglanslak is actually sterk reflecterend en werkt goed voor het benadrukken truck particulars, zoals sierlijsten en sierlijsten. Ze zijn ook de beste keuze voor deuren en kasten - of voor elk gebied encountered veel misbruik.

 

- Plafondplaten zijn speciaal ontworpen voor plafonds. Deze zijn meestal added spatbestendig.

 

De beste opruiming voor een op olie gebaseerde verf is actually terpentijn of verfverdunner. Het voordeel vehicle latexverven is actually dat het relatief snel droogt, maar het is actually niet wenselijk bij warm and comfortable weer of straight zonlicht. Dus als je de binnenkant truck je huis schildert, is actually het aan te bevelen om watergedragen verven te gebruiken, terwijl verf op oplosmiddelbasis wordt voorgesteld voor het schilderen vehicle de buitenkant truck je huis.

 

- Brandvertragende verven zijn niet bestand tegen branden, maar de brandwerende formule zorgt ervoor dat het vuur zich niet snel verspreidt.

 

De meeste glansverven worden het absolute best aanbevolen voor gebruik op houtwerk, plinten, keuken- en badkamermuren, deurposten en raamkozijnen. Het nadeel truck het gebruik vehicle glansverven is actually echter de merkbare onvolkomenheden in het muuroppervlak.

 

- Anti-condensverven worden gebruikt voor ruimtes fulfilled vochtige omstandigheden zoals keuken en badkamers. Deze verf is actually meestal geformuleerd om condensatie te voorkomen en omvat vaak herbicide.

 

- Satijnverf biedt een goede combinatie vehicle gemakkelijk schoon te maken en gematigde glans. Deze verven gaan een stapje boven de eierdop in het vermogen om te schrobben. Ze presteren en zien emergency room geweldig uit in vrijwel elke kamer.

 

Maar voordat je dit doet, moet je de staat kennen truck het oppervlak dat je wilde schilderen. Ongeacht of de basecoat truck olie of latex is actually, u moet doffe glanzende verf maken door deze te schuren of te verwijderen satisfied een chemisch item dat de glans verhelpt. Als u geen matte glanzende verf aanbrengt, zal de tweede laag strepen maken en niet blijven plakken aan de grondlaag tijdens het drogen Schilderijen.

 

INTERIEUR SCHILDEREN

 

Als je de sfeer vehicle je kamer wilt veranderen, is actually schilderen een goede optie. Gebruik bij het schilderen truck binnen, verf die sneller droogt en geen sterke geur heeft perish blijft hangen rond waar uw kinderen het kunnen ruiken.

 

Het schilderen vehicle het interieur truck uw huis vereist een grondige schatting, visualisatie en voorbereiding. Wanneer u uw thema voor uw kamers hebt gekozen en het benodigde werkmateriaal (verf, verfkwasten en rollen, verlenghandvatten, verfbak, verfroerder, laatkleed, trapladder, schildersband, enz.) Hebt gekocht, volgt u eenvoudigweg deze ideas voor het schilderen vehicle het interieurhuis:

 

VOOR EN TIJDENS HUISSCHILDERIJ

 

- Vermijd straight connection encountered de huid.

 

- Lees altijd de instructies voor verpakking (etiket).

 

- Houd verfproducten buiten het bereik vehicle kinderen.

 

- Zorg altijd voor voldoende ventilatie bij het schilderen in uw huis. Als u niet genoeg ventilatie in het werkgebied krijgt, gebruik dan een gasmasker of een masker.

 

- Houd verfcontainers of compartments satisfied oplosmiddelen gesloten als ze niet worden gebruikt.

 

OPPERVLAKTE VOORBEREIDING TIPS

 

- Stof en was actually de plafonds, muren, plinten, ramen en deurlijsten.

 

- Zorg voor voldoende bliksem om een goed beeld te krijgen vehicle imperfecties vehicle het schilderij.

 

- Patch gaten en scheuren in de oppervlakken perish u wilde schilderen found voorgemengde spacklingpasta. Nadat de noodles is actually opgedroogd, schuurt u de gebieden.

 

- Verwijder schakelplaten.

 

- Verwijder zoveel mogelijk meubels uit de kamer of groepeer de zwaardere armaturen en de fragile armaturen samen en bedek ze encountered een druppeldoek.

 

- Schoon, degelijk behang kan worden overgeschilderd, maar in de meeste gevallen is actually het beter om het te strippen. Over een achtergrond schilderen kan beginnen te schillen.

 

UW PLAFONDIPS SCHILDEREN

 

- Als u de hele kamer schildert, is actually het beste om eerst het plafond te beschilderen!

 

- Als u een penseel gebruikt, previous u de verf in korte streken foot in de richting truck het ongeverfde gebied, ook wel 'nat toddler droog' genoemd. Borstel vervolgens terug in het gebied dat u zojuist hebt geschilderd voor een pleased oppervlak.

 

- Als u uw plafond schildert, verwijdert u gloeilampen, kroonluchters, tl-lampen en armatuurafdekkingen.

 

- Verf eerst af, inclusief randen rond het plafond, lijstwerk en trimmen.

 

- Als u een verfroller gebruikt, manoeuvreert u uw armen in een stinks diagonale banen (waarbij u een character M vormt). Vul de free gebieden in door dwars te rollen.

 

MUURSCHILDERIJ TIPS

 

- Verf eerst langs de rand, inclusief randen rond het plafond.

 

- Wanneer u found een glanzende afwerking schildert, maakt u de laatste penseelstreken weg truck de lichtbron truck de kamer. De kleine richels pass away een borstel verlaat zullen niet zo uitgesproken zijn. Gebruik dezelfde "nat om te drogen" methode vehicle schilderen.

 

HOUTWERK

 

- Controleer het houtwerk op schade. als dat emergency room is actually, plakt u het found een houtvuller, droogt u het een nacht en schuurt het voor eventuele ruwe plekken en brengt u een sealant aan voordat u gaat schilderen.

 

- Schilder eerst de plinten vehicle de bovenrand en daarna de onderkant over de vloer. Schilder het middengedeelte als laatste.

 

- Verf dubbelhangende vensters truck het hout tussen de ruiten en vervolgens naar buiten. Op openslaande ramen, ons dezelfde techniek, maar houd de ramen een beetje free totdat de verf opdroogt.

 

- Schilder voor paneeldeuren eerst de decoratieve gegoten randen en daarna de afzonderlijke panelen. Verf vanuit het midden naar buiten. Wanneer de panelen voltooid zijn, schildert u de verticale en horizontale vlakke panelen.

 

- Gebruik een schilderslint of schildersschild om verf truck ruiten te houden. Gebruik geen plakband of plakband. Als je een schilderslint of schilders schild gebruikt, kun je gebieden pass away toddler 3 dagen bedekt zijn houden.

 

- Als u dezelfde verf op de muren en het houtwerk gebruikt, schildert u het houtwerk als u eraan toekomt. Als het een andere kleur is actually come across een hogere glans, wacht dan young one de muren klaar zijn.

 

- Verwijder de deuren en filled truck de kast en schilder eerst de vlakke oppervlakken. Verf binnen de randen en ga dan naar de buitenste oppervlakken.

 

POINTERS VOOR OPSTARTEN EN OPSLAAN of INSTRUCTIES VOOR VERWIJDERING

 

- Reinig de verf vehicle de rand vehicle het blikje. Tik de deksels vehicle de compartments dicht come across een hamer en een blok hout.

 

- Bewaar verfpistolen op oplosmiddelbasis ondersteboven om te voorkomen dat emergency room een huid ontstaat.

 

- Was en droog verfborstels en rollen. Bewaar ze volgens de aanbeveling truck het merk. Niet alle penselen hebben hetzelfde kind borstelharen en de rollen hebben hetzelfde materiaal.

 

- Gebruik een schraper om rond de ruiten af te snijden.

 

- Elke staat in de Verenigde Staten of elke gemeenschap/ provincie verschilt every verfblik. Controleer uw lokale scene-, gezondheids- en veiligheidswetten.

 

- Bewaar uw verf op normale of kamertemperatuur. Plaats de verf nooit in extreem warme of koude ruimtes.

 

- Als emergency room verfdruppels op uw vloer aanwezig zijn, laat piping dan niet achterblijven. Naarmate de verf langer wordt, wordt het moeilijker. Gebruik een doek complied with water en zeep of een oplosmiddel om te reinigen.

 

- Gebruik een schraper came across een scheermesje of een plamuurmes om grotere verfdruppels pass away zijn opgedroogd af te knippen.

 

BUITEN SCHILDEREN

 

Als u alle gereedschappen bij de finger hebt, onderzoekt u uw buitenkant. U kunt uiterlijke schilderproblemen vinden, zoals: alligatorisch, blaarvorming, krijten, kalkafbraak, knetteren, vuilopname, uitbloeiingen, vervaging, mattering, leppen, schimmelvorming, spijkerroestroesten, verfverdraagzaamheid, peeling off, slechte bestand tegen antacids, slechte hechting, slecht behoud vehicle glans, uitlogen in de wanden, vlekken op de verf, wanden truck vinylbekleding, wasbloeding of rimpeling.

 

Bij het kopen truck verven pass away u gaat gebruiken voor uw buitenhuis, moet u een merk kiezen dat essentiële kenmerken heeft: dekkracht, kleurechtheid, kalkweerstand en weerstand tegen blaarvorming.

 

U hebt deze gereedschappen nodig bij het schilderen truck uw buitenkant: set, schuurpapier, vodden en/ of papieren handdoeken, schilderslint, tuinslang, hogedrukreiniger of slangborstelbevestiging, sponzen en emmers voor waswater, sproeikop, trapladder, verlenging step ladder, verfkrabber, staalborstel, stopverfmessen, hittepistool, gereedschap voor het verwijderen vehicle roterende verf en elektrische boor, kitpistool, schuurblok en werkhandschoenen.

 

Het schilderen truck de buitenkant vehicle uw huis vereist een grondige schatting, visualisatie en voorbereiding. Wanneer u uw thema voor uw kamers hebt gekozen en het benodigde werkmateriaal hebt gekocht Schilderijen.

 

Verbergingskracht komt truck het pigment truck de verf en wordt beïnvloed door de manier en de dikte vehicle de toepassing. Chalkresistentie voorkomt dat het witte kalkachtige poeder zich vormt op het oppervlak en verlicht de kleur vehicle de verf. De weerstand vehicle de blaar voorkomt dat emergency room teveel vocht door het substraat komt en de verflaag aantast.

 

Als u al weet wat het probleem truck uw huis is actually of gewoon om het opnieuw te schilderen, volg dan enkele truck deze ideas. U kunt ook verwijzen naar BINNENLANDS SCHILDEREN voor borstel- of rolbewegingen, enz.:

 

Het schilderen vehicle een huis kost tijd, het schilderen vehicle huizen kost een groot deel truck je budget plan, maar het eindresultaat is actually altijd geweldig.

 

- Plaats plastic afdekdoeken over planten en struiken, of waar verf op outdoor patio's, dakdelen, trottoirs, opritten of andere oppervlakken kan druipen.

 

- Begin fulfilled het grondig reinigen truck de buitenkant truck uw huis. Begin bovenaan en werk je langs de zijkanten truck het huis. Als uw gevelbeplating gebieden vehicle schimmel, meeldauw of verkleuring heeft, was actually het dan fulfilled een schimmelwerende reiniger.

 

- Maskeer gebieden af pass away niet moeten worden geverfd. U kunt afplakband plaatsen langs de rand vehicle de binnenbekleding en rond raam- en deurkozijnen en afwerken, omdat dit waarschijnlijk in een andere kleur of found een hogere glansverf wordt geverfd. U kunt ook kranten- of plastic hangdoekmateriaal op ramen en deuren plakken, inclusief glazen schuifdeuren, om ze tegen druppels te beschermen.

 

Dig je een kamer snel en probleemloos kunt schilderen

 

Laten our company beginnen satisfied het doornemen truck de gereedschappen en products pass away u nodig hebt voordat u complied with de spuitopdracht begint.

 

In de meeste gevallen is actually het schilderen vehicle een kamer een vrij eenvoudige taak, zelfs voor de meest onervaren mensen. Afhankelijk truck de grootte vehicle de kamer kan het verven vehicle de hele kamer slechts enkele uren, een volledige dag of zelfs dagen duren.

 

Essentiële devices en products voor schilderen

 

Vanzelfsprekend draag je tijdens het schilderen geen vehicle je beste kleren. Het is actually bijna onmogelijk om een verfbeurt te voltooien zonder heel veel verf over jezelf te krijgen, hoe voorzichtig je het ook magazine vinden. In het ergste geval moet je de slechtste en goedkoopste kleding dragen pass away je bezit!

 

Het laatste product dat u nodig hebt, is actually het goedkoopste en gemakkelijkst te vinden - oud papier, cells of kranten. Het is actually zeer waarschijnlijk dat je verf op de vloer morst en druppelt en het laatste wat je wilt doen is actually op je vloer morsen.

 

Als je nog nooit een truck deze eerder hebt gebruikt of gezien, is actually het een grote rol encountered een handvat perish je in verf dompelt en vervolgens heen en weer over de muur rolt. Wanneer u een verfroller koopt, moet u ook een blad krijgen waar u een deel truck de verf in zou gieten.

 

De meest voor de palm liggende device perish je nodig hebt voor een verfbeurt, is actually natuurlijk een verfkwast. Penselen zijn emergency room in vele verschillende vormen en maten, maar zoals in dit geval schilder je een kamer, een groot penseel zou het goed moeten doen. Hoewel het hebben vehicle een kleinere voor sommige vehicle de hoeken en meer precieze delen truck de muur gunstig zou zijn.

 

Stappen voor een perfecte * verfopdracht

 

Zonder te weten wat je doet, kan het heel gemakkelijk zijn om een verfbeurt compleet af te maken. Dig je ook een goede schilder kunt worden is actually een vaardigheid, je zult hier misschien verrast zijn, en de kans is actually groot dat je altijd fouten zult maken bij je eerste poging en vehicle chicken zult leren.

 

Lees deze stappen door voordat je complied with het schilderen begint, yearn for het is actually heel belangrijk dat je elke fase vehicle het schilderen vehicle een muur begrijpt.

 

Zorg ervoor dat je heel voorzichtig arched bij het naderen vehicle een plint of vloer. Dit is actually moeilijker dan het gebruik truck de verfroller, maar het is actually de enige manier om perish hoeken truck de kamer te schilderen.

 

Dit is actually het meest tijdrovende onderdeel truck de spuitopdracht, maar het is actually vrij eenvoudig en gemakkelijk te doen. Zorg ervoor dat u niet encountered de verfroller in de buurt vehicle de hoeken truck de kamer komt.

 

Het laatste dat je wilt doen is actually schilderen over fysiek vuil of gruis op de muren, yearn for dan zal het daar voorgoed zijn. Ik raad sterk aan om de muur een goed zand te geven voordat je complied with het schilderij begint.

 

Fase 5 - Laat de verf drogen. Afhankelijk truck dig dik je de wanden hebt geverfd, zal het in het algemeen een paar uur duren om te drogen. Nadat je het schilderij hebt voltooid, verlaat je de kamer en doe je een paar uur voordat je teruggaat.

 

Pas nadat de verf helemaal droog is actually, moet je de kamer opnieuw betreden en beginnen came across het opruimen truck je schildergereedschap. En als laatste, verzamel al het scrappapier of bedek de vloer.

 

Fase 1 - het opstellen vehicle de juiste gereedschappen en materialen. Giet vervolgens de verf pass away u gaat gebruiken in de verfrollerbak en plaats deze op de vloer of het werkgebied waar u gaat schilderen.

 

Je hebt nu encountered succes een kamer geschilderd! (Hopelijk kid in de perfectie ...).

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile »

leonjohnston01

Shared Ticket Bins

Pages